Šogad martā, aprīlī norisinās Latgales 2017. gada individuālais čempionāts galda tenisā, kas, kā parasti, notiek 3 kārtās Preiļos. Pašlaik jau ir noslēgušās 2 kārtas. 1. kārta aizvadīta 12. martā, tajā piedalījās 41 dalībnieks. 1. vietu izcīnīja Rūdolfs Bergmanis no Rīgas, 2. vieta – Jānim Bikuļčam (Daugavpils), 3. vieta – Pāvelam Kosopalovam (Rīga). No preiliešiem Ainārs Mūrnieks izcīnīja augsto 6. vietu, savukārt Voldemārs Limans kā veterāns ierindojās 15. vietā.

2. kārta notika 25. martā, un arī tajā piedalījās 41 dalībnieks. 1. vietā Andrejs Čemirtans (Rīga), 2. vietā Dalius Barzda no Lietuvas, 3. vietā Jānis Bikuļčs (Daugavpils). No mājiniekiem labākais arī šoreiz bija Ainārs Mūrnieks, ierindojoties 10. vietā.

Noslēdzošā 3. kārta notiks 22. aprīlī Preiļu Bērnu un jauniešu sporta skolā.

Savukārt jau šobrīd notiek gatavošanās XIV Baltijas veterānu čempionātam galda tenisā, kas 27.-28. maijā notiks Preiļos, Preiļu 1. pamatskolas zālē, un pulcēs galda tenisa veterānus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un arī Krievijas Kaļiņingradas apgabala. Baltijas veterānu čempionāts norisinās katru otro gadu kādā no Baltijas valstu pilsētām, iepriekšējās sacensības notika pirms diviem gadiem Igaunijā. Dalībnieku pieteikšanās turpinās līdz 20. maijam.