Categories:

Laikā, kad stingrie epidemioloģiskie ierobežojumi skāruši arī sporta nozari un  daudzmaz sakarīgas fiziskās aktivitātes ir iespējams piekopt tikai svaigā gaisā, daudzi savu interesi par sportu ir spiesti ierobežot vērojot notiekošo lielajā sportā televizoru ekrānos. Piedāvājam sporta cienītājiem piedalīties konkursā “Sporta erudīts”’, kas norisināsies decembra mēnesī un tā būs lieliska iespēja pārbaudīt un salīdzināt savas zināšanas ar domubiedriem sacenšoties neklātienē, kā arī meklējot atbildi uz kādu no jautājumiem papildināt savas zināšanas sporta jomā.

Tātad konkursa nosacījumi: konkurss notiek četrās kārtās ar desmit jautājumiem katrā kārtā. Mājas lapā pirmdienās tiek publicēti pirmās kārtas jautājumi uz kuriem jāiesniedz atbildes nedēļas laikā – līdz piektdienas 17.00 uz norādīto adresi. Par pareizu atbildi dalībnieks saņem 2 punktus, par daļēju – 1 punktu, bet nepareiza atbilde – 0 punkti. Nākošajā pirmdienā tiek publicēti otrās kārtas jautājumi un pareizās 1.kārtas atbildes utt.. Jautājumi skars populārākās sporta aktivitātes vēstures griezumā pasaulē, Latvijā un Preiļu novadā. Dalībnieks, kurš četrās kārtās savāc lielāko punktu summu ir uzvarētājs. Konkursam var arī pieslēgties ar 2. vai vēlāk kārtu. Veiksmīgākie konkursa dalībnieki tiks pie organizatoru sarūpētām balvām.

Ceram uz Jūsu atsaucību piedāvātajam izaicinājumam! Mūsu tehnoloģiju laikmetā visa informācija ir pieejama – vajag tikai velēšanos to paņemt!

L.Valdonis – sporta pasākumu organizators.