Kategorija:

31. augustā Preiļu novada Sporta skolas stadionā pulcējās ļaudis, lai raudzītos, kāds tas ir pēc pirmā renovācijas posma, un lai piedalītos vieglatlētikas sacensībās. Saulaina diena, saulainas emocijas – stadiona jaunie skrejceliņi ir izcili. Sportisti tagad te varēs gan ikdienā trenēties, gan sacensībās rādīt labus sasniegumus. Saulaino noskaņu visiem – gan sportistiem, gan treneriem, gan viesiem – vēl pastiprina būvnieku dāvinātā milzīgā stadiona formas kūka.

Lai šī augusta diena būtu tik priecīga, jāsaka paldies Preiļu novada Domes deputātiem un priekšsēdētājai Marutai Plivdai par uzdrošināšanos sniegt garantijas uzsākt būvdarbus, arī Preiļu novada Plānošanas daļas vadītājai Elitai Jermolajevai  un tehniskās daļas vadītājam Jānim Skutelim. Protams, ka nekas nebūtu izdevies, ja nebūtu tagadējā Eiroparlamenta deputāta Kārļa Šadurska un Ekonomikas ministra Jāņa Reira, un mūsu uzticamā preilieša 13. Saeimas deputāta Alda Adamoviča atbalsta un neatlaidības.  Pateicības vārdi arī projekta autorei Inesei Rudzātei, Preiļu būvvaldes vīriem Andrejam Aniņam un Artūram Poplavskim, kā arī Preiļu novada izpilddirektoram Vladimiram Ivanovam un Preiļu novada Domes priekšsēdētājas vietniekam Jurim Želvim par ieinteresētību un atbalstu darbu veikšanas gaitā. Paldies arī Vieglatlētikas savienības pārstāvim Gatim Ratniekam par nesavtīgajiem padomiem.

Par šo noteiktajos termiņos izcili izdarīto darbu vislielākais paldies SIA “Buildimpeks” darbiniekiem un vadītājam Edijam Ekmanim, kā arī enerģiskajiem būvdarbu vadītājiem Tomam Šmitiņam un Kārlim Jāņekalnam un būvuzraugam Aleksandram Maļkevičam.

Mudinu sportotgribētājus izmantot kvalitatīvos celiņus savas fiziskās formas un veselības uzturēšanai. Lai izdodas labi starti sportistiem!

Preiļu novada Sporta skolas direktors Edgars Vaivods

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fiu_xzaAoj0[/embedyt]